بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام نوروز

دکتر علی طریقت، متخصص تغذیه: در هر دید و بازدید فقط یکی از اقلام شیرینی‌ها و ترجیحاً نوع خشک و کوچک آن را در هنگام تعارف و اصرار میزبان انتخاب کنید و به جای آجیل و شیرینی، بیشتر از میوه‌ها و به‌ویژه خیار استفاده کنید.

از آجیل غیرشور و در مقدار کمتری استفاده کنید و در صورت صرف غذا در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها تعداد غذای کمی (مثلا برای دو نفر یک پرس) سفارش دهید.

از اقلام غذایی کم‌چرب و کم‌نمک غنی از مواد مغذی مانند لبنیات کم‌چرب، سبزی‌ها، میوه‌ها و غلات کامل (مثل نان‌های سبوس‌دار) و حبوبات استفاده کنید، همچنین تحرک و فعالیت‌های ورزشی را در هر فرصت مناسب جدی بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

بهره برداری از سالن تیراندازی با تفنگ در نورآباد

ج اسفند ۲۷ , ۱۴۰۰
بهره برداری از سالن تیراندازی با تفنگ در نورآباد در مراسمی با حضور سردار مرتضی قربانی رئیس هیات تیراندازی کشور، حسنوند معاون توسعه و تجهیز اداره کل تربیت بدنی لرستان، خدادادی رئیس هیات تیراندازی لرستان و یوسفی رئیس اداره ورزش و‌جوانان دلفان آغاز شد. امامی رئیس هیات تیراندازی دلفان گفت؛ […]

شاید برای شما جالب باشد

نویسنده

نوید رستم نژاد

لورم ايپسوم متن ساختگی با توليد سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافيک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دسترسی های سریع