بایدها و نبایدهای تغذیهای در ایام نوروز
دکتر علی طریقت، متخصص تغذیه: در هر دید و بازدید فقط یکی از اقلام شیرینیها و ترجیحاً نوع خشک و کوچک آن را در هنگام تعارف و اصرار میزبان انتخاب کنید و به جای آجیل و شیرینی، بیشتر از میوهها و بهویژه خیار استفاده کنید.
از آجیل غیرشور و در مقدار کمتری استفاده کنید و در صورت صرف غذا در رستورانها و غذاخوریها تعداد غذای کمی (مثلا برای دو نفر یک پرس) سفارش دهید.
از اقلام غذایی کمچرب و کمنمک غنی از مواد مغذی مانند لبنیات کمچرب، سبزیها، میوهها و غلات کامل (مثل نانهای سبوسدار) و حبوبات استفاده کنید، همچنین تحرک و فعالیتهای ورزشی را در هر فرصت مناسب جدی بگیرید.
